Кичка ви лелина, естрадни звезди!

Във VIP Brother грачат грозно, зловещо...
15 окт 2015 09:00, Александър Попов
90
Кичка ви лелина, естрадни звезди!
Снимка: VIP Brother

Някои сигурно са си мислели, че Big Brother е стигнал дъното, но т.нар. ВИП-ове побързаха да ни опровергаят.

Смятат се за звезди, за важни персони. Но затворени в една къща те показаха всъщност, че са едни малки хора, които не заслужават и грам уважение. Най-точно ситуацията бе описана от актьора Иван Ласкин - Кичка ти лелина, Ритонка ти майчина!

Естрадният скандал между Кичка Бодурова и дует Ритон надхвърли нормалното. Обидните реплики помежду им, заяжданията кой може да пее и кой е буфосинхронист, грозните нападки на Бодурова към дуета, че нямат дете, показаха, че и на естрадния фронт нищо ново - властва звездеенето, незачитането, унижението.

"Ако с Кичка съм близка, по-добре да ида да се застрелям", заяви Катя. "Аз вас и за вокална група не бих ви взела", отвърна Кичка. "Слушай, ти и срещу нас да тичаш, не може да ни стигнеш. Ти от 20 години продаваш само къщи и не си направила и една песен. Идваш в България, за да изкараш някой лев", допълни снощната грозна картина Здравко.

След подобна излагация за все повече хора Кичка Бодурова ще бъде пренебрежителното "Баба Кица". Така си постла. Ако ще още 20 албума да извади и пет пъти да излезе на сцената на "Сизърс Палас". Най-добре да си ходи в Америка и да не ни занимава със своята дребнавост, докачливост и чувство за превъзходство над останалите певци. Окей? Българската сцена няма нужда от малки хора като нея, бързо ще я преглътнем. Реномето й потъна...

Същото важи и за дует Ритон. След хубавото юбилейно турне, завършило с успешен концерт в зала 1 на НДК, хубавото свърши. Заради някой лев отгоре, за да бъдеш част от VIP Brother. И милион да са им дали цената не си заслужава. Защото се принизиха до нивото на обикновени скандалджии в кръчма, които си го мерят чий е най-голям. 35 години на сцена няма как да бъдат зачертани, но сега няколко седмици ще ни се обясняват как са били провокирани. Няма да помогне, лекето ще си остане.

Светата естрадна троица сигурно ще излиза на сцена и в бъдеще. Сигурно ще има фенове, които ще им пляскат и припяват, но ще го има ли голямото уважение? Нали звездите трябва да дават пример? Какви звезди са, след като държанието им е хашлашко?

Само за протокола - Кичка Бодурова, Луна и дует Ритон са номинирани за изгонване тази седмица от Къщата. За съжаление, според регламента напуска само един. А колко хубаво би било шоуто да продължи без Кичка и Ритон-ците... Едната да си поеме към Щатите, и без това й е труден българския, а другите двама да не ни занимават с величието си. Нищо, че и 20 години да тичаме срещу тях няма да ги стигнем. А някой въобще иска ли да се надбягва с такива хора?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
10
 
! Отговори
! преди 8 години
яжте чипс, пийте кока кола и гледайте вип брадър
27
4
 
12
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Защо гледате тези випове? Какво му е интересното на това,да гледаш десетина човека да се излежават по цял ден и интригантсват един срещу друг?Наистина ли мислите, че това е елитът на България? А тези страхотни певци дали си дават сметка, че са познати само на хората над 40 год.? Не, че е лошо да те познават хора над тази възраст, но ако си толкова голяма звезда за теб ще са чували и доста по - малки от 40 год.
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм знаел, че Здравко от кварталния зеленчук, пее... Останах изненадан. Все пак мисля, че да отмерва картофите с кандара му приляга повече.
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Луна е истински ВИП. Неслучайно Байко прие предложението й за брак, за да си оправи живота.
24
3
 
20
 
! Отговори
Сократис преди 8 години
Не гледам това предаване и дори не зная всички които участват,но за тези за които говорите мога да кажа,че все-пак всички са професионални артисти и да влязат в роля по някакъв наложен им сценарий никак не е трудно.Аз не вярвам в живота да са такива каквито се показват пред камерите на този "брадър" и по-скоро това им е наложено от сценаристите.Те съзнават,че възмущават хората,но имат своето оправдание защото такава е играта...Просто не вярвайте на нищо а още по-добре изобщо не го гледайте :))
23
1
 
15
 
! Отговори
възмутена преди 8 години
Можеше Big Brother да потуши този грозен скандал много лесно, но заради печалбите от това шоу ги провокира. Не му прави чест да позволява такова излагане на иначе много добри певци. Но провокацията започна още с Иво Танев като водещ, естествено с благословията на Big BROTHER, където сринаха Кичка и от там започна войната между Кичка и Ритон. Трябваше още тогава Кичка Бодурова да излезе от шоуто с гордо вдигната глава, но сгреши като остана.
22
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честно казано и аз не искам да съм от един отбор със Здравко и певицата му.
21
0
 
21
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Ако това са ВИПовете на България то аз съм трамваи .Как може да вкарват един * една Луд(н)а тая какво още чакат та я не я прибират в лудницата ,една истеричка ,а останалите нервноболни.
20
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този Здравко после ще си отвори устата да ни пее за любовта и приятелството, мани мани.
19
3
 
33
 
! Отговори
teo преди 8 години
ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ВИП ПРОСТАЦИ !!! ВИЖДАМЕ САМО ГОЛЕМИ ЦИЦИ, СИЛИКОН И ГРОЗОТА !!! ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ, БЪЛГАРИНО ??? НОВА ТВ - НАЙ-ПЕРВЕЗНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, ПЪЛНА С ГЕЙОВЕ, ЛИСБИЙКИ И МНОГО АРМЕНСКИ ПРОСТАЦИ С ПРАЗНИ ГЛАВИ И ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ !!! БЪЛГАРИНО , СЪБУДИ СЕ ????
18
34
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Кичка Бодурова е олицетворение на цялото зло, което представлява Запада !Злоба, поквареност, простотия, огромно самочувствие без никакво покритие, двуличие ...
17
3
 
18
 
! Отговори
:) преди 8 години
Всички са хора и нищо човешко не име чуждо. Но не съдете за да не бъдете съдени. Всеки греши но това е хубавото на живота, че докато си жив можеш да поправиш стореното. Били се изложили Кичка, Ритон-голяма работа. Лесно е човек да се присмива но е по трудно да помогне или да поправи грешките си. Всеки човек си слага малко или много някаква маска. Чисто психологически това е защита от заобикалящия свят. Дължи се на страховете вътре в човека. Проблема е че като си правиш кумир, все някога рухва.
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18 Това не е дори боза, а вкиснало повръщано, на което се кефят доста простички хорица!
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ви разбирам, как може да гледате тази боза, при това прокиснала.
14
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вместо ВИП брадъра гледайте и подкрепяйте волейболните ни национали. Вероятността да си прекарате добре е много по-голяма от това да се случи гледайки ВИП-а. А ако излезете навън сред природата и да се видите с други хора приятни на Вас още по-добре!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои *** гледат тази помия??? Как е възможно въобще да се гледа такова нещо?
12
12
 
20
 
! Отговори
65 преди 8 години
Обръщам се към така наречения автор Александър Попов.Къде учихте,на каква журналистическа етика се научи.Заглавието което си сложил е меко казано подигравка с името на Кичка Бодурова-в първо лице,единствено число.Учил ли си бълг. език???Вече си позволявам да говоря на ти.Ако мен ме касаеше,с теб неизвести ми ,щях да те открия и да се видим в съда.А иначе всичко е толкова грозно и пошло,че чак смешно.Жалко за ,,виповете'',ако след шоуто,започнат да се прегръщат
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никога не съм знаел как са им имената по отделно на тези евтини злобарчета от Ритон... сега съжелявам и , че научих ... дано ги забравя по-бързо!
10
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко трябва да е закъсал и изпаднал човек, за да влезе в това подобие на шоу и да се излага? Аз работя за заплата, не се считам за богата, но не бих се унижавала пред цяла България, с надеждата да докопам някакви пари. Тъжно, тъжно и много жалко! И това ми били VIP персоните...
9
1
 
38
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 8 години
БОЖЕ, БОЖЕ... КОЛКО ПРОСТОТИЯ СТРУИ ОТ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ "ЗВЕЗДИ". АЗ КАТО ОБИКНОВЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН СЕ СРАМУВАМ ЗАРАДИ ТЯХНОТО ПАДЕНИЕ (все пак този формат се гледа и в другите държави). ТОВА НЕ СА "ВИП ЗВЕЗДИ", ТОВА СА ДЕГРАДИРАЛИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА...